Niğde Haberleri

niğde haberleri ve güncel niğde gelişmeleri, niğde ile ilgili tüm video, niğde fotoğrafları ve niğde haberleri Diyanet Haber sitemizde


Niğde Müftülüğü

Niğde Merkeze bağlı Hasaköy Köyünde öğrenciler, düzenledikleri kermesle "Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğü tarafından işgalci İsrail'in Filistin’deki zulmü açılan sergi ile anlatıldı.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğüne bağlı İbrahim Baloğlu Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrenciler kamp etkinliğinde bir araya geldi.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Etkili Hutbe Sunumu ve Kur'an-ı Kerim’i Güzel...

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğünce Jandarma personeline yönelik "Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dini Referanslar" konulu seminer düzenlendi.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğünce "Dalga Dalga İyilik" projesi hayata geçirildi.

Niğde Müftülüğü

Niğde Müftülüğünce "2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Salat-ü Selam Yarışması"nda dereceye girenler...

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğü tarafından Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında öğrencilere yönelik eğitimler düzenleniyor.

Niğde Müftülüğü

Niğde Valiliği tarafından "Güçlü Aile Vizyonu Toplumsal Koruma Çalıştayı" düzenlendi.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören miniklere yönelik şenlik düzenlendi.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören miniklere yönelik şenlik düzenlendi.