Müslüman Haberleri

müslüman haberleri ve güncel müslüman gelişmeleri, müslüman ile ilgili tüm video, müslüman fotoğrafları ve müslüman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sahabeler
İHTİDA HABERLERİ

Filipinler vatandaşı Stephanie Fisalbon Dela Cruz, İstanbul Pendik İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Sahabeler

Ukbe b. Âmir’in hayatı, Ukbe b. Âmir b. Abs el-Cühenî ne zaman Müslüman olmuştur? Ukbe b. Âmir’in belirgin özellikleri ve...

Sahabeler

Übey b. Kâ‘b nasıl Müslüman olmuştur? Übey b. Kâ‘b'a Peygamberimiz (sas) tarafından verilen görevler nelerdir?

Japonya

Japonya'da işitme ve konuşma engelli Kawakami Akemi, Tokyo Camii’nde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

DÜNYA

Kanada'da Müslümanlar, Başbakan Justin Trudeau'ya, "Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanında (UAD) işgalci İsrail'e karşı açtığı soykırım davasını desteklemesi" çağrısı yaptı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Nevşehir'e gezmek için gelen Portekiz uyruklu Brezilya vatandaşı Carla Martoni Mendes, Nevşehir İl Müftülüğünde Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

DİYANET HAC-UMRE

Umre ibadeti için kutsal toprakları ziyaret edenlerin zorlu bir yolculuğun sonunda ulaştıkları Nur Dağı'nda bulunan Hira Mağarası, dünyanın her yerinden...

İHTİDA HABERLERİ

Japon üniversite öğrencisi Doi Hikaru, ezanın anlamından etkilenerek İslam dinini seçti.

İHTİDA HABERLERİ

Şanlıurfa'da yaşayan Ukrayna vatandaşı Olena Mınıeıeva, Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Rusya vatandaşı Iuliia Evstigneeva, İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

İspanya vatandaşı Maria Pino, İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.