Minik Haberleri

minik haberleri ve güncel minik gelişmeleri, minik ile ilgili tüm video, minik fotoğrafları ve minik haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli kardeşleri için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Hüseyin Oruç Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğüne bağlı Mustafa Uğuz 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, Kur'an'a geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak İl Müftülüğüne bağlı Toki 4-6 Yaş Kur'an Kursunda öğrenim gören minikler, harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı Ashab-ı Suffa 4-6 yaş Kur’an Kursu tarafından eğitim gören minikler tarafından dönem sonu kapanış programı...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari Merkez Yeni Mahalle ile Hacı Yusuf Ertuş 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki yaşıtları için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına bir destek de Muğla'dan geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman Gerger İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine oyuncak hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli akranlarına bağışlayarak örnek bir tutum sergiledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Haliliye İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Arabi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kilis Müftülüğüne bağlı Mehmet Emine Cabir 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin’deki çocuklar için kumbaraları bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari İl Müftülüğüne bağlı Hacı İsmail Bal 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.