Kurs Haberleri

kurs haberleri ve güncel kurs gelişmeleri, kurs ile ilgili tüm video, kurs fotoğrafları ve kurs haberleri Diyanet Haber sitemizde


Düzce Müftülüğü

Düzce'de 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü tarafından umreye gidecek olan vatandaşlar için "Umre Hazırlık Kursu" düzenlendi.

Isparta Müftülüğü

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Yalvaç'ta düzenlenen Okçuluk Yarışması'nda Kur'an kursu öğreticileri dereceyle döndü.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü tarafından “Hafızlığı Muhafaza Kursu” başlatıldı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kurslarına gelemeyen vatandaşlar için hazırlanan "Uzaktan Kur’an-ı Kerim Öğretim Programı" başvuruları başladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve ruhsatsız olarak "liselere ve üniversitelere hazırlık kursu" adı altında çevrim içi eğitim verdiği iddiasıyla...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerine bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.

Mersin Müftülüğü

Mersin Tarsus İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'nde sanat kurslarına devam eden öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergiye dönüştü.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı hac organizasyonu kapsamında hacca gidecek hacı adayları için "Hac Hazırlık Kursları" düzenledi.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı, "2023 Yılı İhtisas Kursu Kursiyer Seçim Sınavı" duyurusu yayınladı.