Konteyner Haberleri

konteyner haberleri ve güncel konteyner gelişmeleri, konteyner ile ilgili tüm video, konteyner fotoğrafları ve konteyner haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Adıyaman'dan yola çıkan kafile, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da depremzedeler, konteynerlerin çevresini sebze bahçesine dönüştürdü.

GÜNDEM

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da AFAD öncülüğünde kurulan geçici konaklama merkezleri ve bireysel olarak kurulan konteynerlerde...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Arsuz, İskenderun, Hassa ve...

GÜNDEM

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 43 noktada kurulan 26 bin 71 konteynerlerde 90 bin 939 afetzede barınıyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne’de ikamet eden gurbetçi vatandaş, Edirne İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı organizesinde deprem bölgesine konteyner ev bağışladı.

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner ev bağışlandı.

DİYANET HABER

Malatya'da konteynerde yaşayan kadınlar, ilk kez okuma yazma ve Kur'an öğrenme imkanı buldu.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner evler gönderilmeye devam ediyor.

DEPREM

Sakarya Adapazarı İlçesinde ikamet eden ev hanımları bir araya gelerek depremden etkilenen vatandaşlar için konteyner ev bağışında bulundu.

GÜNDEM

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından yerleştirildikleri çadır ve konteyner kentlerde yaşayan depremzedeler eski bayramları özlemle arıyor.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner evler gönderiliyor.