Kilis Haberleri

kilis haberleri ve güncel kilis gelişmeleri, kilis ile ilgili tüm video, kilis fotoğrafları ve kilis haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Kilis Müftülüğüne bağlı Mehmet Emine Cabir 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin’deki çocuklar için kumbaraları bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kilis İl Müftülüğü tarafından "23 Aralık Dünya Şehit Çocuklar Günü" programı düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kilis İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı Toplantısı"nda örnek din görevlileri projelerini tanıttı.

Kilis Müftülüğü

Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, infaz koruma memurlarına yönelik "Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dini Referanslar" konulu seminer düzenlendi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesince Filistin'deki mazlumlara destek olmak amacıyla hayır kermesi düzenledi.

Kilis Müftülüğü

Brezilya vatandaşı Lucıola De Souza Santoz Coelho, Kilis İl Müftülüğü'nde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

Kilis Müftülüğü

Kilis'te Danimarka Türk Diyanet Vakfı tarafından uygulanan "Yuvalar Kuruyoruz" projesi ile 21 çifte destek sağlandı.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü tarafından L Tipi Açık ve Kapalı Cezaevlerinde "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, “Bir Müslüman için Peygamber sevgisi, imanın...

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 22 öğrenci, icazet merasimiyle belgelerini aldı.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

DEPREM

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kilis'te, hasar gören Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünün...