Ikram Haberleri

ikram haberleri ve güncel ikram gelişmeleri, ikram ile ilgili tüm video, ikram fotoğrafları ve ikram haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü, Bilal-i Habeşi Camii Gençlik Merkezinde gençlere ve ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ikramında bulundu.

DEPREM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan ayında hizmet vermek amacıyla deprem bölgesine mobil mutfak ve ikram araçları gönderdi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü, sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunarak destek oldu.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü final haftasındaki üniversite öğrencilerine salep ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Eskişehir'de İl Müftülüğü tarafından "Finallere Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla öğrencilere çorba ikram edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Ardahan Müftülüğünce sınav haftasında olan öğrencilere "Finallere Çalışmak Sizden Çorba Bizden" sloganıyla stantlar açılarak çorba ikramında bulunuldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pendik Şubesi "Mobil İkram Aracı" Hatay’daki hizmetinin ardından Pendik’te ikramlarına devam ediyor.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım TDV Kadın Kolları ve Gençlik Koordinatörlüğünce öğrencilere anne lezzetleri ikram edildi.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

#KEŞFET

Bir Hadis: “Muhakkak ki Allah güzeldir, güzelliği sever…” (Müslim, Îmân, 147)

Dualar

Hadis-i şeriflerde misafire ikram etmenin önemi