Ihtisas Haberleri

ihtisas haberleri ve güncel ihtisas gelişmeleri, ihtisas ile ilgili tüm video, ihtisas fotoğrafları ve ihtisas haberleri Diyanet Haber sitemizde


DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimine kursiyer seçimi için başvurular başladı. Başvurular 17 Nisan 2024 tarihine kadar alınacak.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Ankara Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde ilk kez "Aşere Takrib İcazet Merasimi" gerçekleştirildi. Merasimde 21 din görevlisi icazet aldı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2023 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi tercih sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılında İhtisas kurslarından mezun olup vaiz olarak atanmaya hak kazananlara dair duyuru yayınlandı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Yüksek İhtisas Sözlü Sınavı" sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca gerçekleştirilen "2023 Yılı İhtisas Kursu Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı" sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2023 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Sınavı soruları yayınlandı.

DİYANET HABER

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2023 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Sınavı'nın yazılı aşaması gerçekleştirildi.

DİYANET HABER

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezine dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler hem aldıkları eğitimle kendilerini geliştiriyor hem de İslam ülkeleri arasında...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Diyanet Akademi merkezlerinde misafir edilen depremzede aileler, bayram için memleketlerine uğurlandı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı, "2023 Yılı İhtisas Kursu Kursiyer Seçim Sınavı" duyurusu yayınladı.