Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğünün Diyanet yayınları tanıtım çalışmaları sürüyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğünce Kur'an kursu öğreticilerine yönelik "4-6 Yaş Eğitimi Sertifikası" kursu düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır'da, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistinlilere destek amacıyla "Filistin İçin Sözümüz Var" temalı program düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğünce başlatılan "Bereketli Kapıların Gülen Yüzleri ile Buluşuyoruz" projesi kapsamında esnaf ziyaret edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Kulp ilçesinde görevli Mehmet Mahşuk Bozkurt, her gün kendi imkanlarıyla imamı olmayan köylerde çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bismil'de Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinde Filistin'e destek amacıyla düzenlenen kermes geliri TDV Bismil Şubesine emanet edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğü Havuzlu Kız Kur'an Kursunda Kur'an'a geçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar'da kurum amirleri Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarına 2024 yılı için abone olarak destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından "Gençlik, Sorumluluk ve İyilik" temalı söyleşi programı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Kolludere Mahallesi Eyertutmaz İmam Hatibi Mehmet Şerif Oturmak tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır İl Müftülüğünce Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde eğitimlerini tamamlayan 9 kurra hafız için "1. Dönem Aşere Takrib İcazet Merasimi"...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarına 2024 yılı için abone olarak destek oldu.