Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen umre ödüllü bilgi yarışmasının sonuçları açıklandı.

#KEŞFET

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde hac kayıtlarını tamamlayan hacı adayları, hacca nasıl hazırlanmalı?

BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 Yılında Hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlara vize uyarısında bulundu.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 Yılı Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Yarışma Sınavı (sözlü) Yer ve Tarih duyurusu yaptı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında geçmiş olsun temennisinde bulundu.

BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı.

DİYANET HABER

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Sınavı'nın yazılı aşaması gerçekleştirildi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle 2024 yılında din görevlilerine yönelik düzenlenecek mesleki yarışmalara başvurular sona eriyor.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Nisan 2024 tarihli ve "Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?