Çankırı Haberleri

çankırı haberleri ve güncel çankırı gelişmeleri, çankırı ile ilgili tüm video, çankırı fotoğrafları ve çankırı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çankırı Müftülüğü

Çankırı'da "Vakti Kuşanmak" adlı proje çerçevesinde öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy Camii'nde buluştu.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı'da engelli bireylerle bir araya gelen İl Müftüsü Mehmet Şahin, iman ve istikamet üzere yaşamada hiçbir engelin olmadığını söyledi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğünce hayata geçirilen "Hocam Benim En İyi Arkadaşım" isimli proje kapsamında ilk etkinlik gerçekleştirildi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 14 öğrenci törenle belge aldı.

GÜNDEM

Türkiye'nin önde gelen kavun üretim merkezleri arasında bulunan Çankırı'da sıcak hava kavun üretimine olumlu yansıdı.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik futbol turnuvası düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü tarafından “Koruyucu Aile Günü” etkinlikleri kapsamında “Bir Yetime Aile Olmak” konulu panel düzenlendi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kurban vekaletini TDV Çankırı Şubesi’ne vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

TDV

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kurban vekaletini TDV Çankırı Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

GÜNDEM

Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından okulun uygulama alanlarında yetiştirilen küçükbaş hayvanlar, Kurban Bayramı öncesinde...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Çankırı’da Cemaleddin Ferruh Erkek Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.