Başvuru Haberleri

başvuru haberleri ve güncel başvuru gelişmeleri, başvuru ile ilgili tüm video, başvuru fotoğrafları ve başvuru haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) başvuruları bugün sona eriyor.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) için başvurular yarın başlıyor.

EĞİTİM

2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/1) için başvurular, 10-17 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 2024 Yılı Proje başvuruları başladı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" duyurusu yayınlandı.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanlığı burs ve kredi başvurularının başladı. Başvurular e-Devlet üzerinden, 19 Ekim Perşembe günü saat 23.59'a kadar yapılabilecek.

EĞİTİM

ÖSYM tarafından 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/3) için başvurular alınmaya başladı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı "2023 Yılı Diyanet Akademisi Aday Din Görevlisi (KKÖ, İ-H, M-K) Alımı" için başvurular başladı.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kurslarına gelemeyen vatandaşlar için hazırlanan "Uzaktan Kur’an-ı Kerim Öğretim Programı" başvuruları başladı.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı (GSB) Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını duyurdu.

EĞİTİM

ÖSYM, e-YDS 2023/10 (İngilizce) için başvuruların alınmaya başladığını duyurdu.