Bartın Haberleri

bartın haberleri ve güncel bartın gelişmeleri, bartın ile ilgili tüm video, bartın fotoğrafları ve bartın haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Sağanağın ardından taşan Bartın Irmağı'nın sularının çekilmeye başlamasıyla kentte temizlik çalışması yapılıyor.

GÜNDEM

Kuvvetli yağış nedeniyle Bartın Irmağı'nın su seviyesi 8 metre yükseldi, taşma riskine karşı evlerin bodrum katları ve iş yerleri boşaltıldı.

Bartın Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na Bartın'dan destek geldi.

Bartın Müftülüğü

Bartın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesince vatandaşların kurban vekaletlerini rahatlıkla verebilmeleri amacıyla "Kurban Bağış Standı" açıldı.

Bartın Müftülüğü

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesine verdi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bartın ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bartın ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Bartın Müftülüğü

Bartın İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesi tarafından depremzede üniversite öğrencilerine yönelik sahur ve sabah namazı...