Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Bakan Koca, terör örgütleriyle yaşanan çatışmalarda yaralanan 15 askerden 6'sının Ankara'da tedavi altına alındığını, tedavisi Şırnak’ta yapılan 9 askerden 2'sinin...

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için Hakkari'de tören düzenlendi.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 kahraman asker memleketlerinde törenle son yolculuklarına...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehitlerimiz için rahmet dileyerek sabah namazından sonra tüm camilerde dua edileceğini duyurdu.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 15 asker, şehadetinin 7. yılında dualarla anıldı.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğu bildirildi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu...

GÜNDEM

Vatani görevini yaparken 1940'ta Ağrı Dağı tırmanışında şehit olan Memet Tavşan'ın mezarı, Genelkurmay Başkanlığı arşivleri incelenip yeniden onarılarak ziyarete açıldı.

DİYANET HABER

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğunu bildirdi.

GÜNDEM

Van'ın Gürpınar ilçesinde askeri araçla otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 12 asker yaralandı.

DİYANET HABER

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde şehit olan askerler memleketlerinde ebediyete uğurlandı.