Almanya Haberleri

Almanya haberleri ve güncel Almanya gelişmeleri, Almanya ile ilgili tüm video, Almanya fotoğrafları ve Almanya haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) 2023 Aralık Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara giden kafileler, umre ibadetini yaparak dönüş yaptı.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Genel Başkanı Dr. Muharrem Kuzey, Almanya’dan gelen genç umrecilerle bir araya geldi.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı camiler, kuruluş yıl dönümü münasebetiyle “Ahde Vefa ve Kur’an Ziyafeti” programı düzenledi.

GÜNDEM

Almanya'da yaşayan 79 yaşındaki Nevşehirli Meryem Bayram'ın, ördüğü çorap ve atkılar, Hakkari'deki üs bölgelerinde görevli jandarma personeline ulaştırıldı.

İHTİDA HABERLERİ

Almanya vatandaşı Miya Galda, Giresun Eynesil İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne bağlı Fevzi Çakmak Camii, Türkiye ve Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesine kurduğu gönül köprüsü yüzleri güldürdü.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Almanya’da imam eğitimini bir üst seviyeye taşıyarak yeni bir dönemin başlatılacağını kamuoyuna duyurdu.

DİTİB

Almanya'nın Münster kentindeki camiye Müslüman ve göçmen kökenlilere yönelik, tehdit ve hakaret içerikli mektup gönderildi.

DÜNYA

Almanya'nın Schleswig Holstein eyaletine bağlı Mölln kentinde 23 Kasım 1992'de aşırı sağcılar tarafından kundaklanan evde yaşamını yitiren 3 Türk vatandaşı...

DİTİB

Almanya’nın başkenti Berlin’de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı 3 camiye ırkçı ve Müslümanların kutsallarına hakaret içeren zarflar gönderildi.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Genel Sekreteri Eyüp Kalyon, Almanya'da yılın başından bu yana camilere yönelik 81 saldırı düzenlendiğini,...

DİTİB

Almanya’nın Kuzen Ren Vestfalya eyaleti Bochum-Dahlhausen beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Sultan Ahmet Camii, gece saldırıya uğradı.