Programda bir konuşma yapan Bakan Soylu, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV işbiriliği ile yapılan projenin çok anlamlı bir organizasyon olduğunu söyledi.

Soylu, İstanbul'a getirilen gençlerin iki ay içinde yaşadıkları, gezip gördükleri yerlerin bilgisini aldığında imrendiğini dile getirerek, "Keşke bizim zamanımızda da böyle bir şey olsaydı desem herhalde abartmış sayılmam. Onun için tekraren yarınlarımızın ümidi olacak buradaki gençlerimiz için değil, aynı zamanda kendi çocukluğumuz için de bu organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Bakan Soylu’yu Duygulandıran Sahneler

Program sırasında samimi, duygu ve anlam dolu bir konuşma yapan Soylu, bu organizasyon hayal ettiğimiz bir tabloydu, diyerek Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a teşekkürlerini sundu. Soylu, organize edilen programın bütün yorgunluklarını aldığını dile getirerek organizasyonu gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'na teşekkür etti. 

Soylu, teşekkür konuşması sırasında salondaki gençlerin coşkulu manzarası karşısında duyduğu mutluluğu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiye organize edilen "Yazımda Kardeşlik Var" Projesi Kapanış Programı ulusal basında geniş yer buldu.

diyanet haber bakan süleyman soylu @suleymansoylu

Editör: Mehmet Çalışkan