Gaziantep İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Gaziantep Şubesi Kadın Kolları tarafından "Bir Can, Üç Fidan Kan Bağışı Kampanyası" düzenlendi.

Mültecilerin de destek olduğu kan bağışı kampanyası kapsamında din görevlileri ve vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunarak kampanyaya destek olan İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, "Ülkemizin kan ihtiyacının karşılanmasında büyük bir özveri ile çalışan Kızılay'a teşekkür ediyorum. Gaziantep Müftülüğü olarak başlattığımız kan bağışı kampanyasına destek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki kan bağışında bulunmak, candan cana bir sadakadır. Kan bağışında bulunmak, insan hayatına verdiğimiz değerin ifadesi aynı zamanda zor zamanlarında hasta kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olmaktır. Dolayısıyla hiçbir kimsenin bu iyiliği ihtiyaç sahibi kardeşlerimizden esirgemeyeceğini umut ediyorum. Düzenlediğimiz kampanyaya aktif bir katılım gösteren Suriyeli kardeşlerimizin duyarlılığını da anlamlı buluyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan