Yeryüzünde iyiliğin hakim olması için hayırseverlerin bağışlarını mazlumların sofralarına ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfı, 2019 yılı vekaletle kurban organizasyonu için "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla kampanya başlattı.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve yardımcıları Prof. Dr. Huriye Martı, Osman Tıraşçı, Dr. Selim Argun ve Dr. Burhan İşliyen'e Vakfın "Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu" çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkanlık merkezinde gerçekleşen görüşmenin ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile yardımcıları Prof. Dr. Huriye Martı, Osman Tıraşçı, Dr. Selim Argun ve Dr. Burhan İşliyen 2019 yılı kurban bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfına bağışlayarak "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek oldu.

2018 yılı vekaletle kurban organizasyonunda 430 bin kurban keserek 17 milyon hisse kurban eti dağıtan Türkiye Diyanet Vakfı, bu yıl hedefini 500 bin kurban olarak belirledi. 

2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar, milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, il ve ilçe müftüleri, din görevlileri ve çok sayıda hayırseverin destek verdiği "Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu", bu yıl da yine hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Vekaletle Kurban Bağışı Yapmak İçin TIKLAYINIZ>>>

Editör: Mehmet Çalışkan