Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Bu kapsamda toplumun tüm kesimlerinden kampanyaya destek yağıyor.

İl Müftülüğünü ziyaret eden Elazığ Koç İlköğretim Okulu öğrencileri Okul Müdürü Kazım Atıcı ve sınıf öğretmeni Feride Duman öncülüğünde topladıkları harçlıkları Filistin’e gönderilmek üzere Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ’a teslim etti.

elazığ-müftülük-22

Müftü Üstündağ minikleri tebrik ederek, "Özgür Filistin’in Yanındayız' sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Küçük yavrularımızın da Filistin’deki  kardeşlerine destekçi olmak için harçlıklarını bizlere emanet etmesi bizim için çok değerli. Onların yardım etme duygusu ve akranlarını düşünmesi bizi çok duygulandırdı." dedi.

Baskil

Öte yandan Baskil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından geliri Filistin'e bağışlanmak üzere kermes düzenlendi.

baskil-11

Okul Müdürü Arif Coşkun ile beraberindeki öğretmen ve öğrenciler kermesten elde edilen geliri Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin'e ulaştırması için İlçe Müftüsü Hüseyin Çakır'a teslim etti.

Müftü Çakır, mağdur ve mazlum Filistin halkının yanında yer alma ve onlara destek olma adına yapmış oldukları özverili yardım faaliyetleri sebebiyle öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan