Düzce İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu konuşmacı olarak katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp Diyanet İşleri Başkanlığınca haftaya özel hazırlanan sinevizyon gösterimiyle devam eden programda Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı kürsüye çıkarak Mevlid-i Nebi Haftası'na dair duygularını paylaştı.

Ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu'nun konferansı başladı.

Prof. Dr. Muslu; günahtan ve haramdan kendini muhafaza eden gencin, Allah katında değerli olduğunu hatırlatarak gençlerin ömürlerini, mallarını ve sağlıklarını nerede harcadıklarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Ayrıca Peygamber Efendimizin (s.a.s.) gençlere çok önem verdiğini ifade eden Muslu, onları öğretmen, komutan ve vali olarak görevlendirdiğinin altını çizdi.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılan konferansa, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, ilçe müftüleri, kurum amirleri, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

Editör: Mehmet Çalışkan