Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığı, Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Diyarbakır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğince 185 aileye kırtasiye yardımı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Diyarbakır İl Müftülüğü iş birliğince okul çağında çocuğu olan ihtiyaç sahibi aileler için "Çocuklarımızı Eğitime Hazırlıyoruz" kampanyası başlatıldı.

Diyarbakırlı 185 aileye eğitim desteği (10)

Toplanan yardımlar eğitim kartına çevrildi.

Bu kartların ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmesi için Diyarbakır İl Müftülüğü Konferans Salonunda program düzenlendi.

Diyarbakırlı 185 aileye eğitim desteği (9)

Programda konuşan İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Türkiye Diyanet Vakfının yapmış olduğu hizmetlere dikkat çekti.

Akabinde söz alan İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İhsan Çelebi ise şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımızı Eğitime Hazırlıyoruz' kampanyası kapsamında 185 aileye eğitim kartı ulaştırıyoruz. Kampanyamızın amacı çocukları okula giden ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmek ve kendilerine dağıtmış olduğumuz eğitim kartları ile çocuklarımızın kırtasiye malzemelerini temin etmek ve bu zor süreçte eğitim desteği sağlayarak ailelerin maddi yükünü hafifletmek. Danimarka Türk Diyanet Vakfı temsilcisi Sait Duman’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."

Danimarka Türk Diyanet Vakfı Temsilcisi Sait Duman’ın da katıldığı program, ihtiyaç sahibi ailelere eğitim kartlarının dağıtımı ile sona erdi.

Editör: Emin Altıntaş