Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) bünyesinde çalışmalar yürüten MÜSDAV Akademi, Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin yurt dışı din hizmetleri ve akademik çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla yabancı dil kursları düzenliyor.

Sınav odaklı ve yoğunlaştırılmış olarak gerçekleştirilen dil kurslarının 2022 yılındaki ilk programına başvurular başladı.

Yeni dönem başvuruları 28 Şubat'ta sona eriyor

MÜSDAV Akademi, özellikle yurtdışına görevli olarak gitmek isteyen personel ile personel yakınlarının kısa sürede dil öğrenme ihtiyacına cevap vererek gerekli düzeyde belge almaları ve pratik konuşmalarını geliştirmeleri amacıyla yabanci dil kursları düzenliyor.

Söz konusu kurslara Diyanet personeli ve yakınlarının yanı sıra dil öğrenme gayretinde olan herkes kayıt yaptırabiliyor.

Bu kapsamda 2022 yılının ilk dönem kursunda eğitimler 1 Mart'ta başlayacak.

Kursa başvurular 28 Şubat 2022 tarihine kadar yapılabilecek.

Başarı odaklı yoğunlaştırılmış dil kursu

Yurt dışına din görevlisi olarak gitmek isteyen Diyanet personelinin sınavlarda başarılı olmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen dil eğitimleri, TELC sınavlarından A2 düzeyinde belge alabilmeleri için yoğunlaştırılmış programla düzenleniyor.

Kurslara katılım sağlayan görevlilerin akademik çalışma yapabilecek alt yapıya ulaşmaları da hedefleniyor.

Kurslar okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin istenilen düzeye geliştirilmesi ve en az A1 - A2 düzeyinde, sonrasında ise daha üst seviyelerde sertifika alabilmeleri veya yeterli dil puanı alabilmeleri gibi hedeflere göre planlanıyor.

Müsdav Akademi koordinesinde planlanan dil eğitimi programları yurt içinden ve yurt dışından katılımın sağlanabilmesi amacıyla dijital platformlar üzerinden gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz yıl 5 bin 53 kursiyerin dil eğitimi aldığı kurslarda yüzde 73 oranında başarı sağlandı.

Tecrübeli ekip, uzman kadro

MÜSDAV Akademi tarafından düzenlenen dil kurslarında eğitimler, öne çıkan üniversite ve diğer eğitim kurumlarında görev yapan alanında yetkin ve deneyimli yerli ve yabancı hocalar tarafından veriliyor.

Ayrıntılı Bilgi : 0 (850) 260 10 10

Online Kayıt için: http://egitim.vakifglobal.com/

Editör: Mehmet Çalışkan