Müslümanlar için Allah (c.c)’a yaklaşmayı ifade eden Kurban bayramının yaklaştığı şu günlerde “Kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” sloganıyla büyük bir kardeşlik ve yardım kampanyası başlatan Türkiye Diyanet Vakfı, hem Yurtiçinde hem de Yurtdışında düzenlediği kampanya ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapmaya devam ediyor.

Karslruhe Başkonsolosluğu Din hizmetleri Ateşesi Adem Dursun tarafından organize edilen vekalet yoluyla Kurban tanıtım toplantısına konuşmacı olarak Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak katıldı. 

Bünyamin Albayrak, Karlsruhe Din Hizmetleri Ateşelik bölgesinde faaliyet gösteren Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Din Görevlileri, Cemiyet Başkanları ve Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı geniş katılımlı toplantıda kampanya hakkında bilgi verdi.

Karlsruhe Hockenheim DİTİB Hacı Bayram Camiinde yapılan toplantıda Genel Müdür Bünyamin Albayrak, vekâletle Kurban organizasyonunun her aşaması hakkında katılımcılara bilgi vererek kampanyanın önemini anlattı. Toplantıya katılan katılımcılar, kampanya ile alakalı elde ettikleri ayrıntılı bilgileri vatandaşlarımızla paylaşacak.

Bünyamin Albayrak ve Adem Dursun tanıtım toplantısına katılan Din Görevlilerine, Cemiyet Başkanlarına ve Yönetim kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek vekalet yoluyla Kurban için açılan stantta vatandaşlarımızın vekalet ile Kurban bağışlarını kabul etti.

Editör: Mehmet Çalışkan