Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da ödül törenine katılacağı, Diyanet TV’nin “Umre Ödüllü Münazara Yarışmasında finale gelindi.

Teknoloji, kültür, sanat gibi birçok konunun münazara edildiği programda, bu akşam yapılacak final münazarasındaki 'Umre Ödülü'nü kazanan takım belli olacak. 

Bu akşam ekranlara gelecek erkekler kategorisindeki finalde Konya Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip ve Rize Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışacak.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan programda, ön elemeyi geçen 32 takım ikna becerilerini sergiledi. Başarılı olan takımlar jüri seçimleriyle bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Hafta sonu ekranlara gelen İmam Hatip liseleri arası münazara yarışmasında takımlar farklı konuları münazara ederek Umre ödülünü kazanmak için yarıştı. Televizyon tarihinde ilk kez yapılan İmam Hatip liseleri arası münazara yarışmasının jürisinde Beşiktaş Müftülüğü Baş Vaizi İsmail Özelbaş, Milli Eğitim Bakanlığı Uzmanı Abdullah Cevizci, Tiyatro ve sinema yazarı Ayşe Şahinboy Doğan ve Yapımcı-Sunucu Selman Tuna bulunuyor.

“Hatibin Kum Saati” bu akşam saat 22.00’de Diyanet TV’de…

Editör: Mehmet Çalışkan