Düzce Kaynaşlı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan gençleri evlerinde ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan kitaplardan hediye ediyor.

Müftülük tarafından konuya ilişkin Diyanet Haber'e yapılan açıklamada, ilçe müftülüğü olarak gençlik koordintörlüğü marifetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan gençlere yönelik 7 farklı kitaptan 150'şer adet temin edilerek bir set oluşturulduğu bildirildi.

İlçe Müftüsü Yavuz Horoz'un kaleme aldığı mektup ile beraber kitap setlerinin hediye edildiği ifade edilen çalışma kapsamında ilçede yaklaşık 250 gence ulaşılarak 800 adet kitap dağıtımı yapıldı.

Verilen bilgiye göre, İlçe Müftüsü, gençlik koordinatörleri ve din görevlileri gençleri evlerinde ziyaret ederek, hem hediyeyi takdim ediyor hem de çeşitli tavsiyelerde bulunuyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde gençlerden, evlerinde okul derslerine çalışmaları, aileleriyle birlikte bol bol kitap okumaları, ibadet ve duaya devam etmeleri istenildi.

Editör: Mehmet Çalışkan