Malatya İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi iş birliğinde "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla "1 Bot, 1 Mont" kampanyası başlatıldı.

İlçe müftülükleri ve hayırsever vatandaşların da destek verdiği kampanya kapsamında temin edilen bot ve montlar, "kardeş şehir" ilan edilen Ağrı’da çocuklara hediye edilmek üzere yola çıktı.

Malatya’da güzel bir iyilik hareketi başlattıklarını belirten TDV Malatya Şube Başkanı Veysel Işıldar, "İyiliği yeryüzüne yaymak ve iyilikle yürekleri ısıtmak için Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubemiz çalışmalar yürütmektedir. Geçen sene İdlibte ki çocuklar için ''her ilmek bir yürek'' kampanyası düzenlemiştik. Bu yıl da zorlu kış şartlarında yaşayan çocukların yüzlerini güldürmek, iyilikle yüreklerini ısıtmak için bir yardım kampanyası düzenledik. Bu kış çocuklara bayram olsun dedik ve gönüllülerimizin, hayırseverlerimizin, yeni oluşturduğumuz kadın ve gençlik kollarının çalışmaları ile toplanan nakdi yardımlarla birlikte bot ve monttan oluşan 52 koli aynî yardımı ve 25.312,00 ₺ nakdi yardımı kardeş şehrimiz Ağrı'ya gönderdik. Rabbim kabul eylesin inşallah. Hayırseverlerimize ve bu iyilik hareketine öncü olan hocalarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan