Akdeniz İlçe Müftülüğüne bağlı Başhan Mescidi İmam Hatibi ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü Hıdır Durmuş, iyiliğe öncü oluyor.

Hayırseverlerin katkılarıyla iyiliğin yayılmasına vesile olan Durmuş, Mersin'de misafir edilen depremzede vatandaşlardan 311 aileyi bir alış veriş merkezinde ağırlayarak giyim ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulundu. Ayrıca yine depremzede 212 aileye de gıda kolisi yardımı ulaştırdı.

mersin-yardım-22

Depremzede ailelerle alış veriş merkezinde bir araya gelen İl Müftüsü Aydın Yığman, misafir depremzede vatandaşlara ibadet aşkıyla hizmet ettiklerini ve bundan sonra da maddi ve manevi olarak hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, kendilerine geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Müftü Yığman, hayri hizmetin ifasında büyük gayret gösteren İmam Hatip Hıdır Durmuş ve TDV Mersin Şubesi görevlilerine de ayrıca teşekkür etti.

Hayırseverlerin desteklerinin çok kıymetli olduğunu ifade eden İmam Hatip Hıdır Durmuş, 2022 yılı içerisinde 2976 kişiye ulaşarak başta gıda, giyecek, giyecek, çeyiz yardımı, yurtiçi ve yurt dışı kurban bağışlarını da içeren toplamda 1.385.042 TL tutarında yardımda bulunduklarını söyledi.

Durmuş, "Bizler hayırseverlerimizin katkılarıyla iyiliğin yeryüzünde hakim olması için gayret diyoruz. Rabbim hayırsever kardeşlerimize sağlık ve afiyet, bereketli helal kazançlar nasip etsin." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan