Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen "Mezuniyet Programına" katılan Giresun İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, mezun olan din görevlilerini tebrik etti.

20230622MEZUNIYETGRS03

İl Müftü Yardımcısı Sarıgül, din görevlilerinin İslami ilimler alanında aldıkları eğitim ve kazandıkları bilgi birikiminin, toplumun dini ve manevi ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde cevap verme becerilerini artırdığını vurguladı.

20230622MEZUNIYETGRS02

- "Din görevlileri toplumu aydınlatmaya devam ediyor"

İl Müftü Yardımcısı Sarıgül, "Din görevlilerimiz, zorlu ve yoğun bir eğitim sürecini başarıyla tamamladılar, onların akademik başarılarını gururla karşılıyoruz. Onlar aldıkları eğitimle, topluma ve gençlerimize daha iyi hizmet etmek adına önemli bir adım attılar. İslami İlimler Fakültesi'nden mezun olan din görevlilerimizin başarılarıyla gurur duyuyor ve onların toplumumuza daha iyi hizmet etmek adına gelecekteki çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.  Bu vesileyle, mezun olan değerli hocalarımız Ali Mutlu, Mehmet Türkmen, Avşin Çimşir, Birgül Pehlivan, Neslihan Kaya, Tuğba Ayar ve Nurifet Sağın’ı ve ailelerini yürekten tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyoruz." dedi.

Mezuniyet programı, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve kep atılması ile son buldu.

20230622MEZUNIYETGRS04

 

 

Editör: Giresun Müftülüğü