"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde Hatay'da evinde enkaz altında kalarak ailesiyle yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Bulut'un cenazesi, Arpaçay ilçesine getirildi.

Telek Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bulut'un cenazesi, ilçeye bağlı Telek köyü mezarlığında defnedildi.

Bulut'un eşi Medine, çocukları Kağan Enes, Oğuz Ali Bulut ve baldızı Seher Sönmez'in cenazeleri ise Diyarbakır'da toprağa verildi.

- Erzurum

Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesi'ndeki Mis Apartmanı'nda enkaz altında kalarak yaşamını yitiren aynı aileden 5 kişi, Horasan ilçesinde defnedildi.

Depremde hayatını kaybeden öğretmen Leyla ve Atatürk Üniversitesi öğrencisi Yasemin Eren ile anneleri ve 2 kardeşinin cenazeleri, ilçeye getirildi.

Merkez Orta Camii'nde kılınan cenaze namazına, Eren ailesinin yakınlarının yanı sıra Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, siyasi parti temsilcileri, okul arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından 5 kişinin cenazesi, Horasan Mezarlığına defnedildi.

Rektör Çomaklı ise Güzel Sanatlar Bölümü 3. sınıf öğrencisi Yasemin Eren ve ailesinin vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Çomaklı'nın mesajında, Eren'in seslendirdiği bir şarkı da yer aldı.

Editör: Ömer Ceylan