Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların sarılması için Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde din görevlilerinin sahadaki çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi koordinesinde hayırsever vatandaşların desteğiyle depremden etkilenenlere tahsis edilen evlere eşya ve gıda desteği sağlanıyor.

TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi Başkanı Nihal Kasap, din görevlileri ve TDV gönüllüleri hayırsever vatandaşların destekleriyle temin ettikleri gıda malzemelerini depremden etkilenen ailelere ulaştırdı.

Şube Başkanı Nihal Kasap, din görevlileri öncülüğünde başlatılan yardım seferberliğinin devam ettiğini belirterek, ihtiyaç sahibi aileleri düzenli olarak ziyaret ettiklerini vurguladı.

20230823TDV01

- "Depremden etkilenen ailelere gönüllerimizi açtık"

 Depremin ilk gününden itibaren tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da yardım seferberliği başlatıldığını anımsatan Kasap, "Genci yaşlısı, kadını erkeği tüm hayırsever kardeşlerimiz yardımları ile yüreklerinin depremden etkilenenler için attığını bir kez daha gösterdiler. Bizlerde yardım faaliyetlerimizi, emanet bilinci ve büyük bir hassasiyetle, tam bir titizlik içerisinde sürdürmekteyiz. Kadirşinas ve hayırsever Giresun halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim aziz milletimizi ve vatanımızı her türlü afetten, felaketten, kazadan, beladan muhafaza eylesin." dedi.

20230823TDV03

Yardım ulaştırılan aileler ise İl Müftülüğüne, TDV Giresun Şubesine, din görevlilerine ve TDV gönüllülerine teşekkür etti.

Editör: Giresun Müftülüğü