Denizli İl Müftülüğü, her türlü bağımlılığa karşı din görevlerinin kendilerini yetiştirmesi ve topluma rehberlik etmesi için çevrimiçi seminerler düzenliyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğü ve Yeşilay Denizli Şubesi iş birliğinde, “Teknoloji Bağımlılığı” ile "YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) Tanıtımı" başlıklarıyla ilçelerde görev yapan tüm personele yönelik seminer düzenlendi.

İl Müftülüğü ev sahipliğinde çevrimiçi gerçekleştirilen seminerde konuşan Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Denizli Müftülüğü olarak bağımlılıkla mücadele konusunda gerçekleştirdiğimiz seminerlerle hem farkındalık oluşturmak hem de bu konuda üzerimize düşen görevi en hassas şekilde yerine getirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızı ve gençlerimizi bağımlılık konusunda hem camilerimizde hem Kur’an kurslarımızda hem de sosyal hayatın her alanında bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Dinimizin de yasaklamış olduğu bu kötü alışkanlıklardan ailelerimizi korumasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu seminerlerin gerçekleşmesinde emeği geçen Yeşilay Denizli Şube görevlilerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan