Diyanet İşleri Başkanlığı, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamak ve gençlerin önündeki engelleri aşmasına destek olmak amacıyla her bir din görevlisinin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli proje başlatmıştı.

Bu kapsamda Şırnak Müftülüğünce yürütülen gençlik çalışmalarıyla cami görevlilerinin ilgilendiği gençler, din görevlileriyle birlikte Vali Yardımcısı Mehmet Çelik'i makamında ziyaret etti.

Din görevlilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Çelik, gençlerle de yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

şırnak-11

İl Müftüsü Ahmet Dilek, "Tüm görevlilerimiz, Gençliğe Değer projesi çerçevesinde 10 gencimizle ilgilenmektedir. Bu ilgilenme, sözde kalmayıp değişik etkinliklerle aktif olarak yapılmaktadır. Bu etkinliklerden biri de her hafta bir görevlimizin, gençlerimizle birlikte Valiliğimizi ve Sayın Vali Yardımcımızı ziyaret etmesidir. İlçelerimizde de Sayın Kaymakamlarımızı ziyaret etmekteler. Bu ziyaretten gençlerimiz çok memnun olmakta. Onların sevinci bizi de mutlu etmekte. Gençlerimizle faaliyetlerimiz devam edecek inşallah. Emeği geçen görevlilerimize de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Valilik ziyaretinde Şube Müdürü Halil Kılınç ve Din Görevlisi İdris Tatar da hazır bulundu.

Editör: Ömer Ceylan