Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde yürütülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Beykoz İlçe Müftülüğünce gençlere yönelik çeşitli etkinlik ve kurslar düzenleniyor.

İlçe Müftülüğüne bağlı Fetihtepe Camii bünyesinde gerçekleştirilen Tekvando kursuna katılan ögrenciler, düzenlenen şampiyonalarda derece ile dönüyor.

Öğrencilerden Muhammed İslam Türkiye Tekvando Yıldızlar Şampiyonası'nda birinci, Dünya Tekvando Başkanlık kupasında ise üçüncü oldu.

istanbul-11-13

Yine 2022 İstanbul Kulüpler Arası Bağımlılıkla Mücadele Müsabakaları'nda ise Muhammed İslam ve Hatice Kübra İslam katıldıkları kategorilerinde birinci; Selin Kübra Sağır, Eylül Emine Yıldız ve Berkay Akbulut ise ikinci oldu.

Cami gençlerini başarılarından dolayı tebrik ederek gerçekleştirilen gençlik çalışmaları hakkında bilgi veren İmam Hatip İbrahim Ekmekci, "Öncelikle gençlik çalışmalarına çok önem veren Beykoz İlçe Müftümüz Ali Efe'ye her türlü yardım ve desteğinden dolayı teşekkür ederim. Yine maddi, manevi destekleriyle daima yanınızda olan cami derneği başkanımız Selamettin Keklik’e ve Tekvando hocamız Ömer İslam'a çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan