Bozüyük Müftülüğü tarafından başlatılan "Manevi Hafız Anneleri" projesine katılım sağlayan ve destek veren annelere teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

Bozüyük Manevi Hafız Anneleri 22

Manevi Hafız Anneleri projesinin amacını açıklayan Bozüyük Müftüsü Muammer Ölmez, "Bozüyük'te hafızlık müessesesini kökleştirmek hafızlığa olan rağbeti arttırmak ve yeni hizmete açılan Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık Kız Kur'an Kursumuzu emin ellere teslim etmektir. Anne elinin değdiği her mesele  başarılı olmaktadır. Manevi hafız annelerimiz Kur'an kursumuzda hafızlarımızla dua programına iştirak edecekler ve Manevi Hafız anneliği kapsamında hafızlarımıza öncelikle manevi destek olacaklar." dedi.

Bozüyük Manevi Hafız Anneleri 11

Müftü Ölmez, "İlmi öğrenen ol, öğreten ol, seven ol, destekleyen ol beşincisi olma helak olursun' hadis-i şerifini şiar edinen manevi hafız annelerimiz başlatılan bu projemize ciddi katkı ve katılım sağlamaktadırlar. Bu katılımlar bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Hafız kızlarımız da bu projeden oldukça memnunlar ve manevi anneler ile buluşmayı arzu etmektedirler." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan