Bozüyük Kumralabdal Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda eğitim gören ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan birinci dönem hafızlık sınavında başarı sağlayarak belge almaya hak kazanan 6 öğrenciye belgeleri teslim edildi.

Hafızları kabul ederek belgelerini takdim eden Bozüyük Müftümüz Muammer Ölmez, "Hafızlık büyük bir onurdur. Meşakkatlidir ama sonunda mutluluk vardır. Ben bu öğrencilerimizi gönülden kutluyorum bu yolu kat ederek belge almayı başardıkları için. Hafız olmak zor olduğu kadar Hafızlığı muhafaza etmekte zor Allah hafızlığınızı muhafaza eylesin. Kızlarımızın Hafız olmalarında  maddi manevi destek sağlayan anne babalara, Öğreticilere. Kızlarımızın iaşe ve ibate giderlerinin karşılanmasında desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkürediyorum." dedi.

bilecik-11-5

Belge takdiminde yer alan öğreticileri Meryem Karabektaş ve Rukiye Güney ise "Öğrencilerimizin 6 tanesinin birden başarılı olması gurur verici bizim açımızdan. Bozüyük de 2009'dan bu tarafa 6 öğrencinin birden tek seferde hafızlık belgesi  aldığı olmamıştı. Bunun ilk olması bu durumunda bize nasip olması ayrı gurur kaynağı bizim için. Buradan katkısı olan bütün öğretici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz." diye konuştular.

Editör: Ömer Ceylan