Kayseri İl Müftülüğü tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel olarak düzenlenen iftar programında Müftülük personeli bir araya geldi.

İl Müftülüğü Yemekhanesi'nde gerçekleştirilen iftar programı öncesi konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "İftar programımız rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan Ayı’nda, personelimiz arasındaki birlik ve beraberlik ruhunun daha da güçlenmesine, samimi duyguların paylaşılmasına, manevi değerlerin ve dayanışma kültürünün yaygınlaşmasına da vesile olur inşallah. Bu davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bizi memnun ettiniz. Hepinize afiyet olsun." dedi.

İl Müftü Yardımcısı Muammer Turan tarafından yapılan yemek duası sonrası program sona erdi.

kayseri-personel-iftar-11

- Kayseri TDV Kadın Kolları İyilik Sofrası

Öte yandan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi tarafından kentte misafir edilen depremzede aileler için iftar sofrası kuruldu.

Depremden etkilenen ailelerin iftar sevincine ortak olan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Kayseri İl Müftülüğü, TDV Kayseri Şubesi ve Kadın Kolları olarak her türlü ihtiyaçlarında depremzede kardeşlerimizin yanlarındayız. Ayrıca böylesi güzel bir organizasyonu düzenledikleri için başta TDV Kayseri Kadın Kolları’na ve emeği geçen bütün TDV Gönüllülerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

TDV Kadın Kolları Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen iftar programına İl Müftü yardımcıları Dr. Dursun Sarı ve Vedat Tekin, depremzede aileler, TDV Kadın Kolları ve gönüllüleri katıldı.

Editör: Ömer Ceylan