Germencik İlçe Müftülüğü koordinesinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşa edilen Bozköy Mahallesi Eski Camii için açılış töreni düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan İlçe Müftüsü Selman Coşkun, "Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe iman edip, salatı ikame eden, zekatı yapan ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar edebilirler. Onların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur. Camileri, mescitleri imar etmek en şerefli işlerdendir. Camiler esas itibarıyla toplanılan yerlerdir. Camimizi koruyalım ona sahip çıkalım. Bu ibadet yerinin yapılmasında maddi ve manevi destekleri olan, yapılmasına vesile olanlara, yardım edenlere, katkı verenlere ve buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu caminin içerisinde sağlıkla ve huzurla ibadet etmenizi Cenabıhakk’tan niyaz ediyorum." dedi.

İlçe Müftüsü Coşkun, konuşmasının sonunda Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat edenler için de dua etti.

Açılışa Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı İlker Özgür, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, siyasiler, din görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Ömer Ceylan