Bordo DİTİB ve Ussel Camii dernek yönetimi işbirliği ile  Kur'an kursuna kayıtlı 81 öğrenci ve aileleriyle beraber dönem sonu etkinliği gerçekleştirildi.

Ussel halkının da ilgi gösterdiği etkinlikte Kur'an kursu öğrenciler tarafından namazda okunan kısa sureler, 32 farz ile Kur'an okumak ve öğrenmekle ilgili Hadis-i Şerifler ezbere okundu.

Öğrenciler arasında dini bilgiler yarışması düzenlendi. Yarışma kız ve erkek iki grup halinde gerçekleşti. 

Ditib Çocuk Şenliği 33

Dİn görevlisi Mevlüt Özsoy yönetiminde kız ve erkek iki grup halinde gerçekleştirilen yarışma sonunda erkek öğrenci grubu 97,5 puan ile birinci olurken kız öğrenci grubu ise 92,5 puan alarak yarışmayı ikincilikle tamamladı.

Yarışmaya katılan öğrencilere Bordo DİTİB Başkanı Dr. Musa Gelici ve Ussel Camii Dernek Başkanı Enver Asil tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Kur'an Kursuna kayıtlı tüm öğrencilere katılım belgesi, Kur’an-ı Kerim okumaya geçen 39 öğrenciye de takdir belgesi ve yarışmaya katılan 8 öğrenciye onur belgesi verildi.

Ditib Çocuk Şenliği 22

DİTİB Başkanı Gelici, yarışmanın kaybedenin olmadığını, öğrenciler başta olmak üzere iştirak eden herkesin bugün buradan çok şey öğrenerek evlerine döneceğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Diğer derneklere de bu yarışmanın örnek teşkil edeceğini ifade eden Gelici, "Bordo DİTİB olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her daim yanındayız. Yapılacak tüm etkinlik ve projelerin maddi ve manevi destekçisiyiz." dedi.

Etkinlik ikramlar ve aktivitelerle sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan