Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bolvadin Şubesi Başkanı Önder Özkan, TDV tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuyla yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Başkan Kayacan’a bilgi verdi.

Belediye Başkanı Kayacan, "Yeryüzünün dört bir yanında mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlar var. Bu insanların her birine bizlerin ulaşması mümkün değilken sizlerin çalışmaları ve gayretleri ile bağışlarımız bu kişilere ulaştırılıyor. Bu vesileyle organizasyona katkı sunan tüm hayırsahiplerine ve Türkiye Diyanet Vakfı çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müftü Özkan, "Türkiye Diyanet Vakfı her gün  biraz daha büyüyor. Bizler ancak siz hayır sahipleri ile ihtiyaç sahipleri arasında birer köprüyüz.  Böyle bir organizasyon içinde en değerli şey siz hayırseverlerin gösterdiği rağbet ve güvendir." dedi.

Editör: Ömer Ceylan