Beylikdüzü İlçe Müftülüğünce zekat konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekat bilincinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla "Ramazan, Zekat ve İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Buluşma programına  Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, konuşmacı olarak katıldı.

Buluşma programı kapsamında Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük ve İlçe Müftüsü Kadir Koçak, Gürpınar Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu ve Hacı Sacit Ateş Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi ve esnaf ziyaretinde bulundu.

istanbul-beylikdüzü-22

Öğle namazı öncesinde Hz Ebubekir Camii'nde cemaate bir araya gelen Müftü Büyük, depremzede vatandaşların ve hayırsever iş insanlarının buluşturulduğu iftar programına katıldı.

Programın selamlaşma konuşması yapan İlçe Müftüsü Koçak, "Mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte iftar yapmanın ayrı bir sevincini yaşamaktayız. Davetimize icabet ederek buraya kadar gelen Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük hocamıza ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum." dedi.

Müftü Büyük ise "Diyanet personeli ve TDV gönüllüleri olarak afetin ilk zamanından bu yana depremzedelere maddi ve manevi destek verdik ve bu yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Yaralarımızı devletimiz ve milletimizle omuz omuza vererek birlikte saracağız." ifadelerine yer verdi.

Büyük, iftar programının ardından Fatih Sultan Mehmet Camii'nde teravih öncesi vaaz etti.

Editör: Ömer Ceylan