Bağlar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan "Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"nın tanıtım ve kayıt işlemlerini sürdürüyor.

Söz konusu yarışmanın daha geniş gençlik kitlesine ulaşması için İlçe Gençlik Koordinatörü Taha Ay, Din Hizmetleri uzmanları Mehmet Mıhdi Acat ve Abidin Güzel, lise öğrencilerini ziyaret edip yarışmayı tanıttı.

Diyarbakır Yarışma Tanıtım 22

Yarışma hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra kayıt yapmak isteyen öğrencilerin kayıtları yarisma.diyanet.gov.tr üzerinden gerçekleştirildi.

Diyarbakır Yarışma Tanıtım 33

Yarışmaya başvuran öğrencileri şimdiden tebrik eden İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek ve manevi ve ahlaki açıdan kendilerine katkı sağlayacak olan Umre Ödüllü Bilgi Yarışması hakkında öğrencilerin bilgi sahibi olması ve başvurularının alınması için Diyanet Gençlik Bağlar Koordinatörlüğümüz tarafından tanıtım ve kayıt işlemleri yapılmaktadır. Tanıtım ve kayıt işlemleri yapan Diyanet Gençlik Bağlar Koordinatörlüğümüze teşekkür ederiz. Ayrıca kaybedeni olmayan bilgi yarışmasına kayıt yapıp katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan