Aydın İl Müftülüğü tarafından “Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eylem Planı Farkındalık Çalışmaları" kapsamında "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminerler gerçekleştirildi.

Teknolojinin bilinçli ve faydalı kullanımı konusunda farkındalığı artırmak amacıyla İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, din görevlileri katıldı.

Seminerin açışında konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlara sağlıklı ve güvenli bir dünya bırakmak istiyoruz. Bu nedenle üstümüze düşen ne varsa en iyi şekilde yerine getirme gayreti içindeyiz. Bu seminerlerin, velileri ve din görevlilerini bilgilendirdiği kanaatindeyiz. Katılım gösteren tüm velilere ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz." dedi.

Ardından Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire ve psikologlar seminer verdi.

Aydın’da-“Davranışsal-Farkındalık”-seminerleri02

Ayrıca Efeler İlçe Müftülüğüne bağlı Mimar Sinan Kur’an Kursu, Veysel Karani 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Karacaahmet 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda da velilere yönelik seminerler gerçekleştirildi.

Seminerlere İl Müftü yardımcıları Mehmet Atay ve Melek Sevindi, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Editör: Ammar Esenkal