Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Aydın Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde "Aydın’a Değer" projesi başlatıldı.

Bu kapsamda Aydın'ın ilçelerinde Aile ve Dini Rehberlik ile Gençlik Koordinatörlükleri istişare toplantıları gerçekleştirilerek Bozdoğan ilçesinde projeye uygulanmaya başladı.

aydın-değerler-eğitimi-22

Proje ile Aydın’a bağlı tüm ilçelerde; kadınlara yönelik "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konulu seminerler, erkeklere yönelik cuma namazı öncesi "Ailemde Merhamet İstiyorum" konulu vaazlar, engelli ve yaşlı ailelerine yönelik ziyaretler, öğrencilere yönelik iki okulda "Değerler Eğitimi" seminerleri ve bir okulda Efeler İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Musiki Ekibi tarafından öğrencilere musiki dinletileri gerçekleştirildi.

aydın-değerler-eğitimi-33

Ayrıca; Aydın'ın Efeler ilçesinde belirlenen mahallelerinde Perşembe akşamları tüm vatandaşların katılabileceği "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konulu seminerler düzenleniyor.

İl Müftüsü Hasan Güneş, "Bu projeyi hayata geçirmemize vesile olan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personelimiz başta olmak üzere emeği geçen bütün hocalarımıza, bizleri bu projede yalnız bırakmayan paydaş kurumlara, faaliyetlerimize iştirak eden ve edecek olan genç yaşlı tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah’tan muvaffak olmalarını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.