Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Aydın Şubesi Başkanı Hasan Güneş, TDV tarafından ‘Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuyla yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Vali Aksoy’a bilgi verdi.

Vali Aksoy, "Dünyanın dört bir yanında mazlum ve ihtiyaç sahibi insanlar var. Bu insanlara ulaşmamız mümkün değilken sizlerin çalışmaları ve gayretleri ile bağışlarımız bu kişilere ulaştırılıyor. Tüm hayırseverlere ve Türkiye Diyanet Vakfı çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müftü Güneş, "Türkiye Diyanet Vakfı her geçen gün büyüyor. Bizler de bu hayır camiasının bir parçasıyız ve bizleri değerli kılan ise siz hayırseverlerin gösterdiği ilgi ve hassasiyettir." dedi.

Güneş, 6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketi sebebiyle bu yıl yurt içi kurban bağışlarında deprem bölgesine öncelik verileceğini belirtti.

Editör: Ömer Ceylan