Ataşehir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ataşehir Şubesi Kadın Kolları Koordinatörlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "Öğrenci Buluşması" gerçekleştirildi.

Öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak, bilgi düzeyleri ile kurumsal aidiyetlerinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla Ataşehir Vali Muammer Güler Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda düzenlenen programda, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Müftü Aksoy, "Allah, Kur'an'da bize infakı emreder. Allah yolunda hayır olarak ne harcarsanız karşılığını kat kat vereceğini vadeder. Hem bedenimizle hem de malımızla Allah yolunda çalışmamızı bizlerden ister. Ecdadımız sadece ihtiyaç sahibi insanların değil, hayvanların bile barınması onların ihtiyaçlarının giderilmesi için vakıflar kurmuştur. Bugün bizler de Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak veren el ile alan el arasında köprü olup, ihtiyaç sahibi kişilerin yanında yer alıyoruz. İyilik yolunda olmak ve iyilerle beraber olmak hem insani hem de dini bir güzelliktir." dedi.

Programın ardından öğrencilere "Geçerken" dergisi ve çeşitli kitaplar hediye edildi.