Süloğlu İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı ve yayımı gerçekleştirilen Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri için abonelik kampanyası başlattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her ay birbirinden önemli temalarla yayınlanan Diyanet dergilerine Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya’dan,  tam destek geldi.

Kampanya kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Yılmaz, "Geçerken" dergisine abone olmayı tercih ederken İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Onlar, "Aile" dergisine abone oldu.

Sahih dini bilgiye güvenilir kaynaklardan ulaşmanın önemine dikkati çeken İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, "Kaymakamımız Özgür Kaya'ya ve kurum müdürlerine anlamlı abonelik destekleri için teşekkür ediyorum. Başkanlığımızın her yaşa özel hitap eden bir dergisi vardır. Çocuktan yetişkine, gençten aileye toplumun tüm katmanlarına yönelik yayınları ile Diyanet Aylık, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri; Diyanet İşleri Başkanlığımızın din konusunda toplumu aydınlatma görevini yerine getirmesine yardımcı olmaktadır. Bu vesileyle halkımızı başkanlığımızın dergilerine abone olmaya davet ediyorum." dedi.