Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Yardım kampanyasını öğrenen Artvin İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri rehberliğinde Filistin için yardım kampanyası düzenledi.

Türkiye'de 06 Şubat 2023 tarihinde asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremde ülkemiz için yardım faaliyeti düzenleyen Gazzeli çocukların çabalarını unutmayan minikler, hazırladıkları harçlıklarını kimsesiz kalan çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Artvin İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi Başkanı Mesut Harmancı'ya teslim etti.

İl Müftüsü Harmancı, "4-6 Yaş kurslarımızda Kur'an eğitiminin yanısıra değerler eğitimi de alan minik kardeşlerimizi, merhamet ve vefa duygularından hareketle düzenlemiş oldukları bu anlamlı yardımları için kutluyor, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Rabbim'den edepli, merhametli, şuurlu bir yaşam sürmelerini ve her daim böyle evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etmesini niyaz ediyorum." dedi.

Editör: Ömer Ceylan