Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi iş birliğiyle, Valilik önü ve Artvin Çoruh Üniversitesi Çayağzı Yerleşkesinde geliri Filistin'e bağışlanmak üzere hayır çarşısı açıldı.

artvin-kermes-33

Hayır çarşılarını ziyaret eden İl Müftüsü Mesut Harmancı, "Filistin’deki mazlum kardeşlerimize dualarımızla destekte bulunduğumuz gibi hayır çarşımızdan elde edeceğimiz gelirle de onların maddi ihtiyaçlarını karışlamak için seferber olduk. İşgalci İsrail’in yaptığı zulmü görüyoruz. Rabbimizden niyazımız bu zulmün bir an önce son bulması ve tekrardan yaşanmamasıdır. Yüce Allah orada şehit olan kardeşlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Mekanlarını Cennet eylesin. Zalimlerin yaptıkları yanlarına kalmasın. Onların ıslah olmaları mümkünse ıslah eylesin, değilse de helak eylesin. Bizlere de birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde yaşamayı nasip eylesin. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesine, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarımıza, personelimize, Kur’an kursu öğreticilerimize, öğrencilerimize ve hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

artvin-kermes-33

İki gün süren hayır çarşısından elde edilen gelirler Filistin’e gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesine bağışlandı.

Editör: Ömer Ceylan