Arsin İlçe Müftülüğünce yürütülen "Birlikte Okuyoruz" projesi kapsamında "Hayatın Tekrarı Yok" temalı yazar okur buluşması gerçekleştirildi.

Kur’an Kursu Öğreticisi Şükran İslam organizesindeki buluşmada Prof. Dr. Ülfet Görgülü, kitap okuma faaliyetine katılan gençler ve kadınlarla bir araya geldi.

Açılışta konuşan İlçe Müftüsü Telat Ergin, projenin öneminden bahsederek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Kur’an Kursu Öğreticisi Şükran İslam ise, "Birlikte Okuyoruz projesi özellikle pandemi sürecinin eve kapanma etkisiyle başlayıp ,zamanla bir çok ilden katılım sağlanan gençler ve kadınlarla hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak faaliyet gösteren bir projedir. Sonrasında ilçemizdeki tüm ihtiyaç odaklı kurslarda eğitim gören kursiyerlerin de dahil olmasıyla geniş bir kitleye ulaştı. Aynı gün ve aynı saatler okumaya, dinlemeye ve anlamaya ayarlandı. Her bir kitap sonunda yarışmalar düzenlenerek bilgiler pekiştirildi. Hikmetin Kırk Kapısı, Seçme Hadisler, Bizi kim Beğenecek, Sahabe Hatıraları, Gençlerle Başbaşa, Hikmetli Kıssalar, Gençlere Hisseler, Siyer-i Nebi Okuyorum (Peygamberimizin Hayatı), Peygamberler Tarihi Okuyorum, Hayatın Tekrarı Yok adlı kitaplar okunarak Darbı Mesel isimli kitapla proje devam etmektedir." dedi.

Sonrasında kürsüye gelen Prof. Dr. Görgülü, "Hayatın Tekrarı Yok" kitabı üzerine bir söyleşi yaptı.