“Çevrimiçi Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı”nda konuşan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Müftü Topçu, şunları kaydetti:

"Gençlik demek toplumun ve ülkenin geleceği demektir. Peygamberimiz İslam davasını yaymaya başladığında etrafında çoğunlukla gençler vardı ve İslam sancağı hep gençlerin eliyle yol almıştır. Bu sebeple gençlik çalışmaları Başkanlığımızın en çok önem verdiği ve en yoğun faaliyet gösterdiği alandır. Sizler de bu alanda hizmet etmeyi gönüllü olarak vazife edindiniz, bu anlamda büyük sorumluluk taşımaktasınız. Çalışmalarımızda en güzel örnek olan Peygamberimizi rehber edinerek, O’nun hayatını doğru okumalı ve bu doğrultuda yaşamalıyız. O’nun hayatını gençliğe aktararak gençlere ışık olmalıyız. Başkanlık teşkilatı olarak ulaşamadığımız her bireyden Allah’a karşı sorumlu olduğumuzu bilerek bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmeliyiz."

"Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlik ve Gençliğin Sorunları Üzerine Yapmış Olduğu Çalışmalar" başlığı ile çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda, Ağrı İl ve ilçelerindeki gençlik çalışmaları ele alındı.

Müftülüklerin gençlere yönelik projeleri istişare edildi.

Toplantıya Ağrı İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile İl ve ilçe gençlik koordinatörleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan